Reise

Bildedryss - Bulgaria


Nydelig Solnedgang ved gamlebyen i Nessebar
Tok en henna tatovering som jeg synes er sååå fin! Vurderer sterkt å ta en slik lignende når jeg blir gammel nok!Har hatt en helt fantastisk uke i Bulgaria! Bodde på ett hotell som heter Bilyana Beach Hotel i Nessebar, som jeg synes lå bra til slik vi kunne finne på noe om kveldene også. Hadde all inklusive, så vi fikk all mat "gratis". Var også en tur til Sunny beach. Fikk også med meg noen søte kjoler og blomsterkranser hjem som jeg kan vise nærmere senere!

#ferieminner

Bulgaria i morgen

 I morgen drar jeg til bulgaria! Skal være der i en uke, gleder meg sånn! Skal bli deilig å reise bort litt og nyte utlandet :-) Skal vertfall prøve å ta masse bilder og bare nyte livet. Tar ikke med meg macen, så kan ikke lage headere eller noe slikt denne uken fremover. Bare sånn om noen lurer på om jeg ikke svarer!


-Skal dere til varmere strøk denne sommeren?
- Hva syns dere om bildene? 

Aushwitch - bilderBildene er tatt i Auswitch i Polen.

Gran Canaria

Så gjennom bilder fra Gran Canaria turen, som jeg og familien min var på i påsken, og tenkte jeg skulle dele dem..
Lengter faktisk etter sol, selv om det er sommer.. Været på sunnmøre er ikke akkurat noe å skryte av...

Hotellet vi lå på hette Riviera Marina, og var helt greitt. Hotellet ligger i playa del Cura.  Var Spar butikk i nærheten, og noen resturanter. Ellers var vi på kamelriding og offroad, helt klart en opplevelse for livet! Vi dro også til en svær strand med sand fra Karibien (?). Veldig irriterende med sånne selgere, gikk faktisk ikke an å gå inn i byen, uten å bli mast på.. Men sånn er det!
Er ikke alle bildene jeg har giddet å fikset på enda, så det kommer sikkert mer etterhvert.. 


07.08.2012

I sommer har jeg vært i Kristiansand sammen med kjærsten og familien hans.

Vi var på besøk i Kristiansand DyreparkKjørte gocart i Norges største gocarthall (?)Så på Kapteinsabeltann showDro på dagstur til Danmark, og besøkte Fårup Sommerland. (Bildet er av Stephanie og Victoria)
 


Spiste vannmelon.. Denne var 14 kg!


Så har jeg tatt mange bilder av søte Sofia.. :) 


Har tenkt til å dele flere bilder her på bloggen, men da kommer jeg i såfall til å dele opp innleggene etter det vi gjorde :) 


Sara Helen Haram

Hei! Nå har du klikket deg innom min blogg. Jeg blogger for det meste om fotografi. Jeg elsker å ta bilder, har holdt på med fotografi i ca.4 år nå. Ellers går jeg andre året på Medier og kommunikasjon. Om det er noe annet, så er det bare å spørre! Kommenterer som regel alltid tilbake!FØLG MEG

hits