Portretter

Tre portretter


På skolen hadde vi ett fotoprosjekt som gikk ut på at vi skulle ta 3 forskjellige portrettbilder. Alle mine bilder er i sjangren "iscenesatt", som vil si at de skal være litt annerledes og planlagte, men også har mye etterbehandling. Bildene mine skulle ha samme modell, min modell var snille Embla❤ Bildene skulle beskrive personen på tre ulike måter som ble snill og fantasifull, "guttegal" og forelsket og til slutt crazy og fargerik. Ble ganske fornøyd med bildene, men set at det er noen ting jeg ville forandret.Her kan dere se hvordan bildene ble etter redigering og før redigering! Ganske mye etterbehandling ja. 

 

Hva synes du om bildene?


Vil også ønske leserene mine en god jul!

Beautiful Embla


Nå har jeg overnatting av Embla, og vi koser oss! Senere skal vi bade i jakkuzi, koos! 
Tok noen bilder ute av henne isted, se så nydelig hun er!♥ Stikk gjerne innom bloggen hennes HER!

Var forresten ei jente som har brukt gratisdesignet jeg har laget, så lagde jeg header til henne. Aleksandra! Stikk innom bloggen hennes HER for å se det nye designet og headeren!


-Hva skal dere gjøre i kveld? 
- Hva syns dere om bildene? 
 
Ha en fin kveld videre!
!

Blomsterbarn

bilde
Tok noen selvportretter i dag! Gleder meg til jeg skal ta flere portrettbilder i ferien, slik jeg kan huske å prøve ut den nye reflektoren min. Kommer sikkert mer av bildene etterhvert.

Hva synes du om bildene?

SUNday

bilde
Canon EOS 650D + 50mm 1.4 USM - Selvportrett

Herlig med sol ute! I dag har mamma bursdag, så nå skal vi snart spise god middag, så drar vi på bowling! :) kooselig. 

Ha en fin søndag videre


-Hva gjør dere i dag? 

Round sunglasses

bildeSiden det var sol i dag også (❤) måtte jeg utnytte det med å ta litt bilder! Solbrillene er fra glitter om noen lurte!

Ha en fin dag videre! 
 

Black and White, Blue and Pink
10.11.12A mother holds her children's hands for a while, but their hearts forever.


-Sara

Sara Helen Haram

Hei! Nå har du klikket deg innom min blogg. Jeg blogger for det meste om fotografi. Jeg elsker å ta bilder, har holdt på med fotografi i ca.4 år nå. Ellers går jeg andre året på Medier og kommunikasjon. Om det er noe annet, så er det bare å spørre! Kommenterer som regel alltid tilbake!FØLG MEG

hits