desember 2012

MusikkvideoHahah, lagde en musikkvideo på skolen... Skal være en slags parodi av gangnam style, bare vi har forandret på noen ord og sånt... Vi sang utrolig falskt ja!
Og om noen lurer, så er den dere blå effekten på fordi at Embla skulle se dop ut.. 

God jul!

Følte for å poste noen julebilder, høy ISO på dem, I know.... Men synes de ble litt pene fordi om da :D

God jul alle! 

FotooppgaveTenkte jeg kunne poste to bilder som jeg tok i en forbindelse med en fotooppgave vi hadde på skolen. Det første bildet i kategorien "Iscenesatt", og det nederste "Beauty". Ble ganske fornøyd med bildene!

Modellen er forresten vakre Embla ♥ 


Vi holder også på å lage en slags musikkvideo på skolen, og tenker å poste den når vi er ferdig med den. Er utrolig artig å lage! 
 

2 år

I dag har jeg vært sammen med kjærsten min i to år. Nå er ikke akkuratt jeg den personen som er flinkest til å skrive klissete kjærlighetsinnlegg, men jeg tenkte jeg burde skrive ett på denne dagen. Kaaanskje ikke så klissete akkuratt, siden jeg ikke liker det så godt, heh. 

Det har vært to år med mye kjærlighet og ærlighet. Vi ble sammen 13.desember 2012, noe som egentlig er ganske sykt å tenke på. Husker det ganske godt, da vi stod under skoletaket, og du spurte meg om jeg hadde bestemt meg. Jeg sa ja, og det er den beste avgjørelsen jeg noen gang har tatt. Jeg husker det første kysset vårt, som var som en drøm, hihi...

På desse to årene ar jeg lært så utrolig mye. Jeg fant ut hvem mine ekte venner var, jeg begynte å kjenne meg mer selv, og jeg har lært hvordan ett forhold egentlig er. Det er ikke alltid en dans på roser. Man lærer å kjenne hverandre, vær ærlige mot hverandre og få tid til å være med hverandre. Men dette setter jeg utrolig stor pris på, og selv om alle forhold har up and downs, så lærer man alltid av det. Det har vært dager jeg har grått, ganger vi har grått når vi har vært sammen, og ganger der jeg har vært usikker. Men jeg er den mest følsomme personen man kan finne, og jeg gråter av nesten ingenting. Han klarer alltid å få meg til å smile igjen, og til slutt sitter vi igjen med noe nytt vi har lært, og mer troverdighet. Vi klarer oss alltid utrolig bra, selv om, som sagt, at alle forhold har up and downs. Vi har ett sterkt bånd, som ingeting og ingen kan bryte. MEN vi har hatt mye mer up enn vi har hatt downs!

Vi er ærlige mot hverandre, og han er en av de veldig få personene jeg kan stole 100% på. Han er min beste venn, samtidig som han er min kjærste. Alle jenter sin drøm, hihi. Alex er ett menneske med stort hjerte. Han er alltid så snill mot meg, og han behandler meg som en prinsesse. Rart han klarer å leve med meg, jeg er jo rene sytehøna, haha. Han gjør sjelden noe galt, og når han først har gjort det, så er det bare jeg som missforstår. 

Kjærsten min er den mest fantastiske personen i verden, og jeg skulle ønske jeg kunne være med han hele tiden. Vi kan gjøre alt sammen, samtidig som vi klarer å ta små pauser fra hverandre. Vi kan le sammen, lage mat sammen, og ha det gøy. Vi kan gråte sammen, vi kan lære hverandre ting, og vi kan være sammen med venner sammen. Du tenker kanskje nå "det kan jo jeg også visst jeg får kjærste", men kan du det? For det er sikkert ikke mange som klarer det. Ser det er mange som har korte "fjortissforhold", der paret er sammen i noen dager, også slår de opp, fordi de er flaue eller noe over den andre personen. Så blir det kanskje sammen med noen andre. De er kanskje redd for å bli sett sammen med den personen eller noe, fordi det ikke er "sosialt akspetert". Jeg er utrolig glad for at dette ikke skjedde med meg og Alex, til tross for at vi ble sammen som fjortenåringer. Synses vi fortjener respekt for det!

Synes desse to årene har gått utrolig raskt, og det er sykt rart å tenke på at det har gått to år siden. Jeg husker det siden det var i går jeg. Siden den tid har vi vokst mer (ikke jeg da, jeg vokser jo ikke:((((), jeg har blitt brunette igjen (heldigvis), vi har begynt å gå i forskjellige klasser, og mye mye mer. Kjærlighetslivet vårt er som i en film! 

Jeg blir mer og mer forelsket for hver dag som går, og jeg har utrolig lyst til å tilbringe flere år med den fantstiske kjærsten min. Jeg er SÅ heldig som har funnet meg en sånn snill, kjekk og fin fyr som behandler meg så bra. Jeg er så heldig som har funnet meg den gutten som alle jenter drømmer om å ha. Jeg setter utrolig pris på alt. Jeg gleder meg også så utrolig mye til vi skal til Bulgaria i sommer! <3 <3


Desse to årene har gått utrolig raskt, og jeg håper på å få mange flere fantastiske år sammen men kjærsten min <3 Du er best! Jeg elsker deg med hele mitt hjerte

 

Sara Helen Haram

Hei! Nå har du klikket deg innom min blogg. Jeg blogger for det meste om fotografi. Jeg elsker å ta bilder, har holdt på med fotografi i ca.4 år nå. Ellers går jeg andre året på Medier og kommunikasjon. Om det er noe annet, så er det bare å spørre! Kommenterer som regel alltid tilbake!FØLG MEG

hits