november 2012

Verdens søteste


Kjøpte verdens søteste mobildeksel! Helt forelsket i det, hihi
Dårlig blogging..

Går dårlig med denne "bloggingen" min... Har mye skoleprosjekter som jeg bruker en del tid på i både ukene og helgene, så det blir minimalt tid til andre ting.. Har lite inspirasjon også for tiden, og det irriterer meg. MEN det er snart jul, og da bruker både inspirasjonen og tiden å bli bedre. Har hatt en lydoppgave på de siste 2 ukene, i tillegg til mediekommunikasjonprøve, innlevering i norsk og en engelsk tale som vi skal ha på tirsdag. Grurer meg noe sinnsykt egentlig. HATER presentasjoner, og når den skal være på engelsk, så er det jo 1000 ganger verre. 

Skal forresten starte på en fotooppgave på skolen snart, som jeg gleder meg til! Oppgaven høres kjempegøy ut, så kanskje inspirasjonen kommer tilbake da...?

Har også laget bloggdesign til Embla! Du kan se det med å trykke innpå bloggen hennes HER . Ble fornøyd, kanskje jeg begynner å lage gratisdesign når vi lærer mer om HTML koder på skolen.. Hvem vet? :) Håper jeg får igjen blogglysten til jul da..!

14.11.2012Hvordan gjøre øynene klarere (video) - photoshop tutorial

 

 (Sett på 1080p for bedre kvaltitet)Laget en tutorialvideo som viser hvordan man gjør øynene klarere. Om det er noen andre ønsker jeg skal lage tutorial om, så bare skrik ut!

Skoleprosjekt - Dub


Legger ut en video fra ett skoleprosjekt vi hadde. Vi fikk fire klipp, der vi skulle velge en å dubbe, og da falt valget på denne videoen; Twin Peaks.
Den er laget av meg, Embla og Hanne.  (Besøk bloggene!!) Hanne er han i svart dress og hun damen, Embla er "sherrifen" og jeg er han med lys stemme... Jeg vet at det høres ut som jeg har kols da jeg gispet, men det har jeg altså ikke. Men han røyket, så det passet ja bra, hey? :D
Vi har syk humor, derfor ble denne videoen litt "wtf?..." Men det var vertfall utrolig gøy å lage denne!  

10.11.12Run

Svarthvitt - Lotta
04.11.12
freedomThey don't know how strong you are

Foto - MåneCanon EOS 400D  /   70-300 mm   /    f/5.6 

Sara Helen Haram

Hei! Nå har du klikket deg innom min blogg. Jeg blogger for det meste om fotografi. Jeg elsker å ta bilder, har holdt på med fotografi i ca.4 år nå. Ellers går jeg andre året på Medier og kommunikasjon. Om det er noe annet, så er det bare å spørre! Kommenterer som regel alltid tilbake!FØLG MEG

hits