september 2013

Wednesday
Såg denne søte colaflasken som jeg barre måtte kjøpe i dag!

Gleder meg til de fine høstfargene kommer for fullt! 
Så fikk jeg litt blogglyst på denne fine onsdagen! Ukene har sust skikkelig raskt forbi etter at vi begynte på skolen igjen. Trives godt på skolen, så har vi mange kjekke oppgaver og slikt forann oss, men samtidig travle uker før høstferien. Skal prøve å få blogge mer, selv om jeg vet at det ikke blir veldig ofte.. Har vært en chill onsdag siden vi har hatt prosjektarbeid i hele dag.

Og forresten! Selv om headerplease er nede, lager jeg fortsatt headere gratis :-) bare å kontakte meg på mail (i sidebar) eller på facebooksiden min øverst, så skal jeg fikse! 
Har også lært litt mer HTML og CSS koder på skolen, så kanskje noen er intresserte i å få ett gratis design fra meg? Kanskje jeg har til til ett par! Kontakt meg i tilfelle om det er noen som er intresserte. 

-Hva bruker dere denne onsdagen til? 


#foto #cola #fotografi #design #inspirasjon

Sara Helen Haram

Hei! Nå har du klikket deg innom min blogg. Jeg blogger for det meste om fotografi. Jeg elsker å ta bilder, har holdt på med fotografi i ca.4 år nå. Ellers går jeg andre året på Medier og kommunikasjon. Om det er noe annet, så er det bare å spørre! Kommenterer som regel alltid tilbake!FØLG MEG

hits