juli 2014

Sunset

 

Skal ærlig si at jeg synes desse bildene er så fine. Ble invitert med på å se solnedgangen med June, Stefine og Rakel da vi tok desse bildene! Vi dro dit ganske sent på kvelden for å rekke å se den oransje, idylliske himmelen. Anbefaler dere å gjøre det samme engang, var sykt koselig! Har veldig lyst å gjøre det senere i sommer, da flere av veninnene mine er hjemme. En ting skal jeg huske vertfall, og det er myggspray. Heh. Og varmere klær, var SYKT kaldt å kjøre scooter hjem etterpå ettersom vi var der til ganske sent.  

Men ja, jeg anbefaler det virkelig! Bare dra til en fin plass med venner/kjæreste eller begge deler, for å nyte solnedgangen, ta bilder og bare snakke. Er sykt heldig med tanke på at her er mange fine plasser på Sunnmøre da, så det er ikke så vanskelig å ordne!


- Hva synes du om bildene? 

Sara Helen Haram

Hei! Nå har du klikket deg innom min blogg. Jeg blogger for det meste om fotografi. Jeg elsker å ta bilder, har holdt på med fotografi i ca.4 år nå. Ellers går jeg andre året på Medier og kommunikasjon. Om det er noe annet, så er det bare å spørre! Kommenterer som regel alltid tilbake!FØLG MEG

hits