juli 2013

Bildedryss - Bulgaria


Nydelig Solnedgang ved gamlebyen i Nessebar
Tok en henna tatovering som jeg synes er sååå fin! Vurderer sterkt å ta en slik lignende når jeg blir gammel nok!Har hatt en helt fantastisk uke i Bulgaria! Bodde på ett hotell som heter Bilyana Beach Hotel i Nessebar, som jeg synes lå bra til slik vi kunne finne på noe om kveldene også. Hadde all inklusive, så vi fikk all mat "gratis". Var også en tur til Sunny beach. Fikk også med meg noen søte kjoler og blomsterkranser hjem som jeg kan vise nærmere senere!

#ferieminner

Bulgaria i morgen

 I morgen drar jeg til bulgaria! Skal være der i en uke, gleder meg sånn! Skal bli deilig å reise bort litt og nyte utlandet :-) Skal vertfall prøve å ta masse bilder og bare nyte livet. Tar ikke med meg macen, så kan ikke lage headere eller noe slikt denne uken fremover. Bare sånn om noen lurer på om jeg ikke svarer!


-Skal dere til varmere strøk denne sommeren?
- Hva syns dere om bildene? 

3 nye gratisdesign!

Heisann! 

Nå har jeg fikset 3 nye gratisdesign til dere! :-)
2 av dem er veldig like, men jeg laget en som har mer rosatoner, og ett for de som ikke er så glade i rosa. Det siste er mer begietoner og litt mer ulikt. 


Simple - Kan sees live HER
Pink Summer - Kan sees live HER 


Headerstørrelse: 1000x500px Begie Design - Kan sees live HER


Alle designene kan lastes opp i 800px bilder! Har laget designene slik at de får store innlegg, men samtidig passe bredde sidemenyer.

Når du laster ned gratisdesignene, får du stilsett, maler-forsiden, innlegg, kategorier og arkiv. Så er der ett tekstdokument som forteller deg hvordan du kan endre header, profilbilde, osv.

 ALLE DESIGNENE KAN LASTES NED HER Ellers så spurte Aleksandra om jeg kunne linke spørsmålsrunden hennes, så gjerne spørr henne noen spørsmål HER!

Noen headere #2

bilde

Du kan se flere headere jeg har laget HER
Om du vil jeg skal lage header til deg, kan du se i sidemenyen!

Har tenkt å lage en video der jeg viser hvordan jeg lager en header i photoshop, høres det intressant ut?
Så skal jeg prøve å poste ett gratisdesign før jeg drar på ferie i neste uke.

 
Hva synes du om headerene?

Sara Helen Haram

Hei! Nå har du klikket deg innom min blogg. Jeg blogger for det meste om fotografi. Jeg elsker å ta bilder, har holdt på med fotografi i ca.4 år nå. Ellers går jeg andre året på Medier og kommunikasjon. Om det er noe annet, så er det bare å spørre! Kommenterer som regel alltid tilbake!FØLG MEG

hits