juni 2014

Lager gratis headere!Mange spørr om jeg fortsatt lager gratis headere, og ja, det gjør jeg! Om du vil ha header, send meg en melding til facebooksiden min HER  eller mailen min: sarasfoto@hotmail.no


Si hvordan du vil ha den, størrelse, OG jeg vil helst IKKE ha mobilbilder. 


- Liker du å lage headere? 

SmoothieLove

Er det noe jeg elsker, så er det smoothie! Det er både godt og sunt, samtidig som man kan velge akkurat hva man vil ha oppi. På bildene under brukte jeg skogsbærblanding (jordbær, bringebær, blåbær og bjørnebær), appelsinjucie og skogsbæryoghurt. Mamma kjøpte en ny blender, som er ganske praktisk siden den har en slagst "tappe" ut smoothien når den er ferdig.
 
- Har du noen matfavoritter?

Hvordan få bildene dine til å se bedre ut

Tenkte jeg skulle skrive om hvordan jeg redigerer hverdagsbildene mine, og hvordan du kan få bildene dine til å se bedre ut. Dette var ett ønske fra dere lesere, som jeg synes var en god ide!

Først vil jeg bare kommentere at jeg ikke redigerer bildene mine helt likt hver gang, men at jeg varierer det veldig fra hvilket lys det er på bildene, og hvilke kamerainnstillinger jeg har brukt. En redigeringsmåte ser ikke like bra ut på alle bilder! Noen vil sikkert si at redigering er juks og en dum ting å gjøre, men jeg tenker at det er greit å få opp kontraster, fargene og fremheve det i ett bilde. Jeg ser på redigering som en sjangse til å fremheve, ikke jukse! De fleste bilder er bedre med litt (IKKE for mye) redigering, synes jeg.

Noen før/etter bilder:Ser dere forskjellen? De bildene til venstre er kanskje ikke så spennende, men når man forsterker fargene og lyset blir de mye bedre!


Så på videoene under viser jeg hvordan du redigerer dette bildet:Før - Redigering i pixlr.com/editor - Redigering i Photoshop


Under har jeg laget to videoer, en for de som redigerer i Photoshop, den andre for de som ikke har programmet, og kan redigere på http://pixlr.com/editor/ 

PhotoshopPixlr

Håper dere likte innlegget! Brukte lang tid på å lage det, haha! 


- Noe annet du vil kunne om redigering?

Endelig sommerferie

Nå er det en god stund siden jeg har blogget. Siden sist har jeg hatt masse skolearbeid, eksamen, danseoppvisning, vært i konfirmasjon, skoleavslutning og mye annet. Lagde også bloggdesign til herlige søskenbarnet mitt, Kristine, som dere kan se HER. Nå har jeg endelig sommerfri, så nå har jeg bestemt at jeg skal prøve å blogge litt i sommer, siden jeg har masse tid til overs. Denne sommeren vil jeg ta masse bilder og dele mange av de her på bloggen. Det som er så fint med å ha en blogg, er jo å dele bilder jeg er fornøyd med, og dele de med andre som liker å titte på bilder eller andre som er intressert i foto. Jeg vil også legge ut fototips, hverdagsinnlegg og lage flere headere, så jeg får prøve å sette meg inn det målet!

Eller er det sykt deilig å få fri nå, tror ikke det har gått inn for meg, haha! Etter sommeren begynner mitt tredje og siste år på media, så da skal jeg prøve å nyte denne sommeren. Holder på med lappen også, så jeg gleder meg til å få den, forhåpentligvis i september! 

Har faktisk hatt en del sidevisninger og lesere da jeg ikke har blogget, litt sykt egentlig haha! Håper jeg klarer å holder bloggen stabil nå fremover, og blogge mer variert!
 Er det noe dere vil jeg skal gi fototips om eller skrive om, så skrik ut!

Sara Helen Haram

Hei! Nå har du klikket deg innom min blogg. Jeg blogger for det meste om fotografi. Jeg elsker å ta bilder, har holdt på med fotografi i ca.4 år nå. Ellers går jeg andre året på Medier og kommunikasjon. Om det er noe annet, så er det bare å spørre! Kommenterer som regel alltid tilbake!FØLG MEG

hits