juni 2013

Some pictures from todayCanon EOS 650D + 50mm 1.4 USM

Noen bilder jeg har tatt i dag. Solen skiner og sommerfølelsen er på plass! Senere skal jeg nok bare grille litt med familien. Utrolig deilig med ferie. Har også tenkt å vise dere en ny jakke jeg bestilte fra SheInside snart!


-Hva synes dere om bildene?

Konkurranse - Vinn drømmedesignet


Nå som jeg har lært meg en del HTML koder selv, tenkte jeg å holde en konkurranse - der du kan vinne ditt eget drømmedesign! Designet ditt blir bare gitt til deg, og du bestemmer helt selv hvordan du ønsker å ha det. Jeg lager alt - også header! Senere har jeg tenkt å selge design, så her blir det penger å spare ja! 

Det eneste du må gjøre er å beskrive ditt drømmedesign til din blogg i kommentarfeltet! For større vinnersjangse kan du like facebooksiden min HER.  Husk å ha skikkelige bilder (altså IKKE webkamera eller mobilbilder). Da blir det større sjangse for å vinne!

Her er noen punkter for at det skal bli lettere:Design jeg har laget:De 3 siste skal bli gratisdesign, og er ikke heeelt ferdige da.. men bare slik dere får se litt hva jeg kan lage!Trekker en tilfeldig vinner på fredag! Husk E-mail adresse, slik jeg kan kontakte vinneren for mer informasjon. Tenker at jeg kontakter vinneren på søndag!

LYKKE TIL!

"Vinnerene" av linkerunden

Nå har jeg plukket ut 3 "vinnere" av linkerunden! Liker egentlig ikke å velge ut bare 3, skulle gjerne ha skrevet om alle som deltok! Kan ha flere slike runder, så stay tuned! Dette ble lagt ut veldig sent, og lagde desse kollagene for lenge siden! beklager for det, men siden jeg ikke har blogget så mye, så ja..


Linn - ichmich.blogg.no Linn er ei søt jente på 23 år som blogger om mat, fotografi, hverdagen sin, og de nydelige hundene sine! 
Synes hun blogger kjempebra med mye koselige bilder. Hun er bosatt i Tyskland, er utdannet hundemassør og driver ett hundesenter! Hvor kult er vel ikke det! :D 
Besøk bloggen hennes HER 


Karen - khphoto.blogg.noKaren sin blogg handler for det meste om fotografi. Hun tar nydelige og inspirerende bilder! Selv blir jeg veldig inspirert når jeg tar turen innom!
En blogg som er verdt å ta turen innom! Hun tar mange forskjellige bilder. 

Besøk bloggen hennes HERMarte - www.martetonas.blogg.no
Marte blogger om sminke, produkter, innkjøp, wants og sin hverdag! Synes hun har en interessan blogg med fine og varierte innegg!
Hun har også lyse og fine bilder.

Besøk bloggen hennes HER-Skal jeg ha flere slike runder?

Tusen takk til alle som meldte seg på!!

 

Self portrait

 


Det nærmer seg sommerferie med stormskritt, og jeg gleder meg sånn! Gleder meg til å stå opp når jeg vil, dra til syden og bare ta livet helt med ro. 
Ellers har jeg tatt noen selvportretter i dag som dere kan se ovenfor.

-Hva synes dere om bildene?

Raindrops

 

Hadde tenkt å ta noen levitasjonsbilder i dag, men siden det er så vått og tungt ute så ble det ikke noe av allikevel. Så jeg gikk heller ut og tok noen bilder av de små regndråpene på bladene.

Har også fikset nytt design på bloggen som dere kanskje ser! Nytt gratisdesign kommer også ut, sikkert rundt da jeg får ferie. Skal også prøve å blogge en del i ferien! savner å ta bilder, blogge, sommer og sol. 

-Hva synes dere om bildene da?Sara Helen Haram

Hei! Nå har du klikket deg innom min blogg. Jeg blogger for det meste om fotografi. Jeg elsker å ta bilder, har holdt på med fotografi i ca.4 år nå. Ellers går jeg andre året på Medier og kommunikasjon. Om det er noe annet, så er det bare å spørre! Kommenterer som regel alltid tilbake!FØLG MEG

hits