februar 2013

Words


Er ikke så glad i å lese bøker, men var litt kreativ med fotografering i går! Hihi

 

I dag har vært en ganske chill dag! Vi har meko, fritime og produksjon på torsdagene. Elsker torsdager!! Jeg, Embla og Mathilde var på glitter og kjøpte oss noen kjempekule solbriller! Resten av skoledagen så vi en film. Nå skal jeg bare slappe av, og så dra på jazzballet :)

Synes om bildene da?  

Moon

Syns om bildet?

Upubliserte bilderNoen bilder jeg ikke hadde lagt ut... Synes? 

I dag ble forresten Harlem Shaken til klassen vår lagt ut av Sunnmørsposten!!! Vi har passert 2000 views, awesome!  

25.02.2013
Var ute og tok noen bilder i går? Synes?

Harlem Shake 1MKBVi laget vår egen harlem shake på skolen i dag i PFO timen! Om du vil se flere videoer som klassen har laget, kan du gå inn på youtube kanalen vår HER 

SøndagSøndag, og siste dag i vinterferien.. Gruer meg til å stå opp klokken 6 i morgen!Men det er heldigvis ikke lenge til påskeferie! -Hva syns du om bildene? 

Header please

I det siste har jeg laget headere til folk på en side som heter http://headerplease.com ! Det er en side der du kan legge inn ønsker om headere, og andre kan lage til deg. Siden jeg elsker å holde på med slik, har jeg laget en del..! Jeg lager gjerne til de som spør meg.Dette er noen jeg har laget så langt:
Du kan finne meg på headerplease HER :)

Ice
Hva syns du om bildet?

mer om meg

Hei! Nå tenkte jeg at jeg skulle fortelle litt mer om meg selv, siden jeg skal ha nytt design, og har fått en knapp hvor det står "om meg".

Jeg er ei 16 år gammel jente som bor på det lille hareidslandet. Jeg elsker fotografi, og begynte å interessere meg for dette da jeg var 8ende klassing.Jeg går medier og kommunkasjon på Akademiet og stortrives! Der får jeg holde på med både foto, film, redigering, lyd og mye annet. Jeg kunne aldri tenkt meg en annen linje enn denne, for da hadde jeg bare hatt lite motivasjon til skolen.

Jeg liker også å danse jazzballett og klassisk ballettJeg har også en veldig søt hund, hihiSå er jeg veldig glad i å være med venner og kjærsten<3

 

Og om noen lurer, så tar jeg bildene mine med canon EOS 650D! :) 

22.02.2013Er absolutt ikke flink til å skrive noe her! Hva skal jeg skrive liksom?"I dag var jeg ute og tok noen bilder fordi det var sol ute (for en gangs skyld)"Hva syns du om bildene?

VinterferieHar vinterferie, og det er så utrolig deilig med litt fri! 

 

Slapper som regel av, og tar livet helt med ro. 

Har du vinteferie?

RunwaydreamzBlack and White, Blue and Pink
Shoes


Lekte meg med tegnebrett, Illustrator og Photoshop i sted...

Dr.Martens 1460 HER
Rosa Converse
HER  
Glitrende pumps/ Fabulous HER
Jeffrey Campbell Lita
HER 
Nebula tøysko
HER
Jade pumps
HER
USA Sko
HER
Spike
HER
 

Sara Helen Haram

Hei! Nå har du klikket deg innom min blogg. Jeg blogger for det meste om fotografi. Jeg elsker å ta bilder, har holdt på med fotografi i ca.4 år nå. Ellers går jeg andre året på Medier og kommunikasjon. Om det er noe annet, så er det bare å spørre! Kommenterer som regel alltid tilbake!FØLG MEG

hits