januar 2014

Spørsmålsrunde


Siden jeg er ganske dårlig til å oppdatere bloggen, så tenkte jeg å kjøre i gang en spørsmålsrunde! Spørr om det du vil, kommer til å svare på det meste. Skal svare når jeg synes det er nok spørsmål, og jeg har tid!

27.01

Frosten og snøen er her fortsatt, men våren kommer sakte inn!

Noen fine bilder får jo man når det er snø! Får nyte sjangsen mens man har den.

Gleder meg til vår og sommer, og til at det er lyst når jeg kommer hjem fra skole. Lys = flere bilder.. I dag har jeg vært ute og laget timelapse sammen med June. Det var mye vind og ganske kaldt, men ser at resultatet kommer blir bra!  Holdt på miste kamerabaggen fordi den fløy etter vinden, men det gikk heldigvis bra!  Følte oss ganske tøffe etter at vi stod der 3 timer og filmet, i sterk vind, haha!  Men gøy var det! Timelapsen er til ett skoleprosjekt forresten, og om vi legger ut den ferdige filmen kan jeg sikkert vise den her på bloggen. Bildet ovenfor er tatt der vi tok de første klippene, fint der ja! Skal dra tilbake til en lignende plass for å ta flere slikte bilder (men bedre). Elsker slike bilder med slørete vann, nydelig å se på!

Har forresten fikset slik at bloggen går and å vises for fullt på mobil og nettbrett, tror vertfall det skal funke nå!

-Hva synes du om bildene?

-Flere som gleder seg til vår og sommer?

 

#foto #landskap #snø #vinter #sarafoto #fotografi #inspirasjon

Sara Helen Haram

Hei! Nå har du klikket deg innom min blogg. Jeg blogger for det meste om fotografi. Jeg elsker å ta bilder, har holdt på med fotografi i ca.4 år nå. Ellers går jeg andre året på Medier og kommunikasjon. Om det er noe annet, så er det bare å spørre! Kommenterer som regel alltid tilbake!FØLG MEG

hits