Logo

Trenger du russelogo?

Nå er det sykt lenge siden jeg har skrevet et innlegg på denne bloggen! For tiden går jeg på høyskole om noen lurte, ble altså ferdig på videregående før sommeren. Jeg gikk medier og kommunikasjon, og nå tar jeg en bachelor i økonomi og administrasjon på høyskolen. Men foto og design interessen min har ikke falmet av, så dette er noe jeg prøver å få plass til på min fritid.

I denne anledningen vil jeg da altså tilby å lage russelogoer til russebiler/russevan/russebuss/russegrupper. Jeg har en del kompetanse i programmet Illustrator, der jeg lager logoene i vektorformat, og dere får de størrelsene dere ønsker. Jeg kan også mekke sammen bannere/forsidebilder som dere kan ha på siden på facebook. Jeg kan tegne skisser, og dere forteller bare hva dere vil ha på logoen, hvilke farger dere har tenkt, og selfølgelig konseptet/navnet. Dere bestemmer alt som skal være på logoen! Lover en super logo! Dette gjør jeg for en veldig billig pris! Bare kontakt meg på facebook HER, på bloggen, eller på mail; sarasfoto@hotmail.no . 

Her kommer noen eksempler på hva jeg kan lage! Dette er bare navn jeg har funnet på slik dere kan se hva jeg lager.- Er du russ 2016? 

#russ #van #russ2016 #logo

Sara Helen Haram

Hei! Nå har du klikket deg innom min blogg. Jeg blogger for det meste om fotografi. Jeg elsker å ta bilder, har holdt på med fotografi i ca.4 år nå. Ellers går jeg andre året på Medier og kommunikasjon. Om det er noe annet, så er det bare å spørre! Kommenterer som regel alltid tilbake!FØLG MEG

hits