Linkerunde

"Vinnerene" av linkerunden

Nå har jeg plukket ut 3 "vinnere" av linkerunden! Liker egentlig ikke å velge ut bare 3, skulle gjerne ha skrevet om alle som deltok! Kan ha flere slike runder, så stay tuned! Dette ble lagt ut veldig sent, og lagde desse kollagene for lenge siden! beklager for det, men siden jeg ikke har blogget så mye, så ja..


Linn - ichmich.blogg.no Linn er ei søt jente på 23 år som blogger om mat, fotografi, hverdagen sin, og de nydelige hundene sine! 
Synes hun blogger kjempebra med mye koselige bilder. Hun er bosatt i Tyskland, er utdannet hundemassør og driver ett hundesenter! Hvor kult er vel ikke det! :D 
Besøk bloggen hennes HER 


Karen - khphoto.blogg.noKaren sin blogg handler for det meste om fotografi. Hun tar nydelige og inspirerende bilder! Selv blir jeg veldig inspirert når jeg tar turen innom!
En blogg som er verdt å ta turen innom! Hun tar mange forskjellige bilder. 

Besøk bloggen hennes HERMarte - www.martetonas.blogg.no
Marte blogger om sminke, produkter, innkjøp, wants og sin hverdag! Synes hun har en interessan blogg med fine og varierte innegg!
Hun har også lyse og fine bilder.

Besøk bloggen hennes HER-Skal jeg ha flere slike runder?

Tusen takk til alle som meldte seg på!!

 

Linkerunde!

 
Siden jeg har fått mange lesere i det siste, så tenkte jeg å ha en linkerunde på bloggen! Kanskje du får noen nye lesere? 
 Skal linke 3 blogger, og kommer til å legge med noen bilder og legge inn litt info om bloggene! :)


Det eneste du trenger å gjøre er:

-Legge igjen en kommentar  (husk å oppgi bloggadressen!)
- Like facebooksiden min HER

Dere må gjøre desse tingene for å bi med! 

Lykke til! ♥ Kommer til å trekke 3 blogger når jeg føler for det! 

 

Sara Helen Haram

Hei! Nå har du klikket deg innom min blogg. Jeg blogger for det meste om fotografi. Jeg elsker å ta bilder, har holdt på med fotografi i ca.4 år nå. Ellers går jeg andre året på Medier og kommunikasjon. Om det er noe annet, så er det bare å spørre! Kommenterer som regel alltid tilbake!FØLG MEG

hits