Konkurranse

Konkurranse - Vinn drømmedesignet


Nå som jeg har lært meg en del HTML koder selv, tenkte jeg å holde en konkurranse - der du kan vinne ditt eget drømmedesign! Designet ditt blir bare gitt til deg, og du bestemmer helt selv hvordan du ønsker å ha det. Jeg lager alt - også header! Senere har jeg tenkt å selge design, så her blir det penger å spare ja! 

Det eneste du må gjøre er å beskrive ditt drømmedesign til din blogg i kommentarfeltet! For større vinnersjangse kan du like facebooksiden min HER.  Husk å ha skikkelige bilder (altså IKKE webkamera eller mobilbilder). Da blir det større sjangse for å vinne!

Her er noen punkter for at det skal bli lettere:Design jeg har laget:De 3 siste skal bli gratisdesign, og er ikke heeelt ferdige da.. men bare slik dere får se litt hva jeg kan lage!Trekker en tilfeldig vinner på fredag! Husk E-mail adresse, slik jeg kan kontakte vinneren for mer informasjon. Tenker at jeg kontakter vinneren på søndag!

LYKKE TIL!

Sara Helen Haram

Hei! Nå har du klikket deg innom min blogg. Jeg blogger for det meste om fotografi. Jeg elsker å ta bilder, har holdt på med fotografi i ca.4 år nå. Ellers går jeg andre året på Medier og kommunikasjon. Om det er noe annet, så er det bare å spørre! Kommenterer som regel alltid tilbake!FØLG MEG

hits