Header

Lager gratis headere!Mange spørr om jeg fortsatt lager gratis headere, og ja, det gjør jeg! Om du vil ha header, send meg en melding til facebooksiden min HER  eller mailen min: sarasfoto@hotmail.no


Si hvordan du vil ha den, størrelse, OG jeg vil helst IKKE ha mobilbilder. 


- Liker du å lage headere? 

Noen headere #2

bilde

Du kan se flere headere jeg har laget HER
Om du vil jeg skal lage header til deg, kan du se i sidemenyen!

Har tenkt å lage en video der jeg viser hvordan jeg lager en header i photoshop, høres det intressant ut?
Så skal jeg prøve å poste ett gratisdesign før jeg drar på ferie i neste uke.

 
Hva synes du om headerene?

Noen headere

bilde

I det siste har jeg laget utrolig mange headere på headerplease.com ! Merker at jeg får flere lesere etter jeg begynte å lage headere der, og det hjelper utrolig mye på blogghumøret!
Om du vil ha header av meg, er det lettest at du registrerer deg på denne siden. Du kan finne meg som sagt der HER. Er lettest å lage til folk som vet hvordan headeren skal være først, og ikke ombestemmer seg hele tiden.. Så vil jeg at du skal bruke bra bilder og vite headerstørrelsen. 


-Hva syns du?

Header please

I det siste har jeg laget headere til folk på en side som heter http://headerplease.com ! Det er en side der du kan legge inn ønsker om headere, og andre kan lage til deg. Siden jeg elsker å holde på med slik, har jeg laget en del..! Jeg lager gjerne til de som spør meg.Dette er noen jeg har laget så langt:
Du kan finne meg på headerplease HER :)

VinterferieHar vinterferie, og det er så utrolig deilig med litt fri! 

 

Slapper som regel av, og tar livet helt med ro. 

Har du vinteferie?

Header til justlivelife.blogg.no

Har laget header til Nancy! :) laget 3 forskjellige, sånn hun har noen å velge mellom. Har lagret alt i psd format også, så om du vil at jeg skal endre på noe, så må du si ifra :) 

Sara Helen Haram

Hei! Nå har du klikket deg innom min blogg. Jeg blogger for det meste om fotografi. Jeg elsker å ta bilder, har holdt på med fotografi i ca.4 år nå. Ellers går jeg andre året på Medier og kommunikasjon. Om det er noe annet, så er det bare å spørre! Kommenterer som regel alltid tilbake!FØLG MEG

hits