Gratis bloggdesign

Vil du ha design?

Nå som jeg har vinterferie, så har jo jeg masse tid til overs. Jeg tenker at om noen har lyst på gratis skreddersydd design, så kan jeg lage! Elsker å lage design, og få litt utfordringer og slikt. Jeg kan få til det meste, lager header og koder designet slik du ønsker. Skal prøve å lage til alle som spørr denne uken.

Noen design jeg har kodet i det siste:
Det du må oppgi om du ønsker er:

- Farger

- Design du liker fra før
- Om du ønsker knapper eller menyer
- Sidebar
- Headerønsker
- Bilder (må ha GOD kvalitet, ikke mobilbilder, ufokuserte bilder eller webkamerabilder) 
 

Kontakt meg her på bloggen, mail (sarasfoto@hotmail.no) eller facebooksiden min HER  om du ønsker!


-Likte du designene?

 

 

KAN DESVERRE IKKE TA PÅ MEG MER NÅ, MEN DET BLIR FLERE SJANGSER! :)

3 nye gratisdesign!

Heisann! 

Nå har jeg fikset 3 nye gratisdesign til dere! :-)
2 av dem er veldig like, men jeg laget en som har mer rosatoner, og ett for de som ikke er så glade i rosa. Det siste er mer begietoner og litt mer ulikt. 


Simple - Kan sees live HER
Pink Summer - Kan sees live HER 


Headerstørrelse: 1000x500px Begie Design - Kan sees live HER


Alle designene kan lastes opp i 800px bilder! Har laget designene slik at de får store innlegg, men samtidig passe bredde sidemenyer.

Når du laster ned gratisdesignene, får du stilsett, maler-forsiden, innlegg, kategorier og arkiv. Så er der ett tekstdokument som forteller deg hvordan du kan endre header, profilbilde, osv.

 ALLE DESIGNENE KAN LASTES NED HER Ellers så spurte Aleksandra om jeg kunne linke spørsmålsrunden hennes, så gjerne spørr henne noen spørsmål HER!

Gratis design - Simple Grey

bildeVil du ha dette designet? Nå har jeg lagt ut kodene HER! Der står forskjellige innlegg hvor du legger inn hvor. Der står også om hvordan du fjerner ting, eller endrer på header, profilbilde og knapper! 

Husk at det ikke er lov til å fjerne knappen i sidemenyen der det står "gratisdesign av sarasfoto.blogg.no" fordi jeg vil ikke at noen andre skal si at de har laget designet! Har brukt mye tid på dette. 
Ellers kan dere endre på hva dere vil!


Headerstørrelse:
Høyde: 1100px
Bredde: 600px

Bildene kan lastes helt opp til 800px!


-Liker dere designet? 

Gratis design?

bilde
I dag har jeg vært syk, så siden jeg ikke var på skolen, måtte jeg jo ha noe å gjøre på! Begynte på dette designet på fredag, men gadd ikke å gjøre det ferdig. Derfor gjorde jeg det ferdig i dag, og ble egentlig veldig fornøyd! Har tenkt til å legge ut kodene når jeg er ferdig med å skrive ett innlegg om hva som er lov, og ikke lov. Skal også forklare mer om bildestørrelse, hvor man kan endre headeren og profilbildet.

-Hva synes du?
-Ville du hatt dette designet?Sara Helen Haram

Hei! Nå har du klikket deg innom min blogg. Jeg blogger for det meste om fotografi. Jeg elsker å ta bilder, har holdt på med fotografi i ca.4 år nå. Ellers går jeg andre året på Medier og kommunikasjon. Om det er noe annet, så er det bare å spørre! Kommenterer som regel alltid tilbake!FØLG MEG

hits