Foto

Sunset

 

Skal ærlig si at jeg synes desse bildene er så fine. Ble invitert med på å se solnedgangen med June, Stefine og Rakel da vi tok desse bildene! Vi dro dit ganske sent på kvelden for å rekke å se den oransje, idylliske himmelen. Anbefaler dere å gjøre det samme engang, var sykt koselig! Har veldig lyst å gjøre det senere i sommer, da flere av veninnene mine er hjemme. En ting skal jeg huske vertfall, og det er myggspray. Heh. Og varmere klær, var SYKT kaldt å kjøre scooter hjem etterpå ettersom vi var der til ganske sent.  

Men ja, jeg anbefaler det virkelig! Bare dra til en fin plass med venner/kjæreste eller begge deler, for å nyte solnedgangen, ta bilder og bare snakke. Er sykt heldig med tanke på at her er mange fine plasser på Sunnmøre da, så det er ikke så vanskelig å ordne!


- Hva synes du om bildene? 

SmoothieLove

Er det noe jeg elsker, så er det smoothie! Det er både godt og sunt, samtidig som man kan velge akkurat hva man vil ha oppi. På bildene under brukte jeg skogsbærblanding (jordbær, bringebær, blåbær og bjørnebær), appelsinjucie og skogsbæryoghurt. Mamma kjøpte en ny blender, som er ganske praktisk siden den har en slagst "tappe" ut smoothien når den er ferdig.
 
- Har du noen matfavoritter?

Endelig sommerferie

Nå er det en god stund siden jeg har blogget. Siden sist har jeg hatt masse skolearbeid, eksamen, danseoppvisning, vært i konfirmasjon, skoleavslutning og mye annet. Lagde også bloggdesign til herlige søskenbarnet mitt, Kristine, som dere kan se HER. Nå har jeg endelig sommerfri, så nå har jeg bestemt at jeg skal prøve å blogge litt i sommer, siden jeg har masse tid til overs. Denne sommeren vil jeg ta masse bilder og dele mange av de her på bloggen. Det som er så fint med å ha en blogg, er jo å dele bilder jeg er fornøyd med, og dele de med andre som liker å titte på bilder eller andre som er intressert i foto. Jeg vil også legge ut fototips, hverdagsinnlegg og lage flere headere, så jeg får prøve å sette meg inn det målet!

Eller er det sykt deilig å få fri nå, tror ikke det har gått inn for meg, haha! Etter sommeren begynner mitt tredje og siste år på media, så da skal jeg prøve å nyte denne sommeren. Holder på med lappen også, så jeg gleder meg til å få den, forhåpentligvis i september! 

Har faktisk hatt en del sidevisninger og lesere da jeg ikke har blogget, litt sykt egentlig haha! Håper jeg klarer å holder bloggen stabil nå fremover, og blogge mer variert!
 Er det noe dere vil jeg skal gi fototips om eller skrive om, så skrik ut!

DanboDesse søte figurene kjøpte jeg på ebay for to uker siden, så kom de uken etterpå! De er hovedsaklig bare til å ta bilder med, mange av dere fotointresserte har sikkert sett dem før. Går også an å skru på lys i øynene deres, haha! Synes de er skikkelig søte, og gleder meg til å ta masse kule bilder av de i fremtiden. 

-Har du hørt om danbo før?

Videre i UKM!

 

Forrige helg var jeg med på UKM for første gang og deltok med fem bilder. Hadde tenkt å bli med året før, men tiden bare fløy avsted. Det var utrolig gøy, og jeg anbefaler folk å melde seg på om de har noe de vil vise frem! Utrolig mange flinke ungdommer og mange fine innslag. 

På tirsdag fikk jeg telefon fra en av kontaktpersonene av UKM der jeg bor, og fikk en gladnyhet at jeg er videre i fylkesmønstringen! Ble så sykt glad, og sov skikkelig godt etterpå, haha! Sykt å tenke på at jeg var en av de to som kom videre i kunst, i og med at det var så mange flinke kunstnere og at det var første gangen jeg meldte meg på. Gleder meg veldig til fylkesmønstringen, når den til kommer skal jeg ta med meg kamera og prøve å knipse noen bilder. Føler meg sykt heldig, utrolig gøy!

Dette er det bildet jeg kom videre med: 

Om noen lurer på hva som er tanken bak bildet, så er det at alle burde få si sin mening, uansett hvordan de er, klesstil eller måten de er på. Uansett hvem du er burde du få bruke ytringsfriheten din og si det du mener, og at ingen skal gi fra deg retten til det. Så med andre ord, så er det ganske sterke meninger og tanker bak bildet!

 

De andre bildene jeg deltok med:


Har fått vinterferie også nå, og håper å få blogget en del i vinterferien også. Skal prøve å vise dere noen bloggdesign jeg har laget i det siste, og svare på spørsmålsrunden! Har fått mange spørsmål, men om du har noe du vil vite, så send gjerne inn spørsmålet ditt HER! 


#UKM #foto #fotografi #fylkesmønstring 

27.01

Frosten og snøen er her fortsatt, men våren kommer sakte inn!

Noen fine bilder får jo man når det er snø! Får nyte sjangsen mens man har den.

Gleder meg til vår og sommer, og til at det er lyst når jeg kommer hjem fra skole. Lys = flere bilder.. I dag har jeg vært ute og laget timelapse sammen med June. Det var mye vind og ganske kaldt, men ser at resultatet kommer blir bra!  Holdt på miste kamerabaggen fordi den fløy etter vinden, men det gikk heldigvis bra!  Følte oss ganske tøffe etter at vi stod der 3 timer og filmet, i sterk vind, haha!  Men gøy var det! Timelapsen er til ett skoleprosjekt forresten, og om vi legger ut den ferdige filmen kan jeg sikkert vise den her på bloggen. Bildet ovenfor er tatt der vi tok de første klippene, fint der ja! Skal dra tilbake til en lignende plass for å ta flere slikte bilder (men bedre). Elsker slike bilder med slørete vann, nydelig å se på!

Har forresten fikset slik at bloggen går and å vises for fullt på mobil og nettbrett, tror vertfall det skal funke nå!

-Hva synes du om bildene?

-Flere som gleder seg til vår og sommer?

 

#foto #landskap #snø #vinter #sarafoto #fotografi #inspirasjon

November


Hei! 

Etter flere dager med øving til 3-kapittelsprøve i forrige uke, og en barnedåp i Trondheim helgen rett etter, kan jeg endelig slappe av. På skolen har vi tre prosjekt, men jeg liker de! Ett av de innebærer endelig foto, så kanskje jeg poster bildene når de er ferdige. Har forresten lyst å blogge mer, men tiden strekker ikke til.. Mørkt når jeg drar, også blir det fort mørkt når jeg kommer hjem igjen, så bilder blir det lite av.. Men skal prøve å knipse så mye jeg kan i og blogge litt mer ihvertfall! 


Om noen har noen ting de vil jeg skal blogge om, så skrik ut! 


- Hva synes du om bildene? 

 

MagicRedigert i Photoshop CS6. 

Da er den første uka etter høstferien ferdig! Ukene suser bare forbi. Deilig med helg ivertfall, i tillegg til at vi har fått en oppgave på skolen frem til desember som er både kjempekjekk og koselig. Kan sikkert fortelle når vi nærmer oss den måneden. Neste helg skal jeg i barnedåp også, så da blir det pittelitt reising på meg også! 

Satt å redigerte i photoshop, litt annerledes enn de bildene jeg bruker å legge ut. Synes det ble kult, og skal prøve å ta flere slike bilder!

 

-Hva synes du om bildene?

#photoshop #redigering #foto #fotografi 

Høstfarger


Skikkelig fint vær i dag, så da tok jeg med kameraet ut en tur! Høsten er her for fullt, og jeg begynner på skolen igjen på mandag.. Heldigvis er det ikke lenge igjen til neste ferie! 
I går var jeg litt på Deviantart og såg på mange inspirerende portrettbilder, så kanskje jeg skal poste noen her på bloggen senere? 

Venninna mi Ane startet forresten blogg for en liten stund siden, og da må dere gjerne klikke innom bloggen hennes en tur HER!

-Hva synes du om bildene?


Forresten: Holder på å lage design til http://aniiika.blogg.no/ nå, men dette blir det siste jeg lager gratis. Kan tilby å lage design til dere for 100-200 kr, spørs veldig på hvordan du vil ha det.


#høst #høstfarger #foto #fotografi #hverdag


Today


I dag er en slik slappe-av dag der jeg egentlig ikke har gjort noe. Deilig å kunne slappe litt av siden jeg har ferie! 
Har også fått ryddet rommet litt selv om det er en del jeg har igjen. Senere skal jeg til typen, så dette blir en fin onsdag!Hadde en gul frokost, haha


Noen av tingene jeg fikk med meg hjem i går
-Har du hatt en fin dag så langt?

Tirsdagsmorgen

Haha, ser jo helt forskrekket ut jo.


God morgen! 

Har nettopp spist frukost, og nå skal jeg snart begynne på ett nytt design til http://aidana.blogg.no/ ! Skikkelig høstvær i dag, kaldt og grått ute, så da blir der kos å sitte inne og kode design! I like.

Senere skal jeg og familien på Moa og se i butikker, så det blir kos! 


-Hva synes du om bildene?

- Hva skal du i dag? 

 

Høstferie


Så fikk jeg også høstferie! Kjente at jeg trengte en pause nå, så det er godt! 

I dag startet jeg dagen med å ta med meg kameraet ut en liten tur, må jo ikke gå glipp av de fiiine høstfargene! 

 

-Har du høstferie nå?

#høstferie #høst #foto #natur 

Wednesday
Såg denne søte colaflasken som jeg barre måtte kjøpe i dag!

Gleder meg til de fine høstfargene kommer for fullt! 
Så fikk jeg litt blogglyst på denne fine onsdagen! Ukene har sust skikkelig raskt forbi etter at vi begynte på skolen igjen. Trives godt på skolen, så har vi mange kjekke oppgaver og slikt forann oss, men samtidig travle uker før høstferien. Skal prøve å få blogge mer, selv om jeg vet at det ikke blir veldig ofte.. Har vært en chill onsdag siden vi har hatt prosjektarbeid i hele dag.

Og forresten! Selv om headerplease er nede, lager jeg fortsatt headere gratis :-) bare å kontakte meg på mail (i sidebar) eller på facebooksiden min øverst, så skal jeg fikse! 
Har også lært litt mer HTML og CSS koder på skolen, så kanskje noen er intresserte i å få ett gratis design fra meg? Kanskje jeg har til til ett par! Kontakt meg i tilfelle om det er noen som er intresserte. 

-Hva bruker dere denne onsdagen til? 


#foto #cola #fotografi #design #inspirasjon

0 inspirasjon

Har hatt så lyst å blogge bra denne sommeren, men det er jo ikke så lett! Hva skal jeg blogge om liksom? Gjør ikke så mye hjemme heller, og det er som regel dårlig vær som tapper på inspirasjonen. Om noen har en bra fotoside, tumblr, ettellerannent som har masse bra bilder, så gjerne tips meg! 

Snart skolestart også! Kjenner at jeg begynner å grue meg litt, haha. Samtidig gleder jeg meg til å treffe venner og kanskje begynne i en større klasse? Skal fortsette andre året på medier og kommunikasjon, Akademiet om noen lurte på det.

-Hvor finner dere inspirasjon?
-Hva synes du om bildene?#foto #inspirasjon

Some pictures from todayCanon EOS 650D + 50mm 1.4 USM

Noen bilder jeg har tatt i dag. Solen skiner og sommerfølelsen er på plass! Senere skal jeg nok bare grille litt med familien. Utrolig deilig med ferie. Har også tenkt å vise dere en ny jakke jeg bestilte fra SheInside snart!


-Hva synes dere om bildene?

Self portrait

 


Det nærmer seg sommerferie med stormskritt, og jeg gleder meg sånn! Gleder meg til å stå opp når jeg vil, dra til syden og bare ta livet helt med ro. 
Ellers har jeg tatt noen selvportretter i dag som dere kan se ovenfor.

-Hva synes dere om bildene?

Raindrops

 

Hadde tenkt å ta noen levitasjonsbilder i dag, men siden det er så vått og tungt ute så ble det ikke noe av allikevel. Så jeg gikk heller ut og tok noen bilder av de små regndråpene på bladene.

Har også fikset nytt design på bloggen som dere kanskje ser! Nytt gratisdesign kommer også ut, sikkert rundt da jeg får ferie. Skal også prøve å blogge en del i ferien! savner å ta bilder, blogge, sommer og sol. 

-Hva synes dere om bildene da?Summer is coming

 

Langhelg og herlig vær ute! Utrolig deilig, nå kommer sommeren endelig krypende. Når jeg får ferie er jeg bestemt på at jeg skal prøve å blogge litt oftere! Kjenner jeg får mye mer blogglyst når det er varmt, sol og sommer ute. Har også vært i 2 konfirmasjoner denne fine mai-måneden, så skal prøve å få legge ut bilder fra det snart. 

Skal også lage nytt gratisdesign, men jeg trenger deres hjelp om hvordan det skal se ut! Har laget en stemmeboks under der dere kan stemme på hva dere vil ha. Takk på forhånd

 

Hvordan vil du det neste gratisdesign skal være?
  
pollcode.com free polls 


-Hva synes dere om bildene? 
 

Herlig fredag

bildeHar fri fra skolen i dag, utrolig deilig med langhelg! Utnyttet det med å ta noen bilder som dere kan se. Har ikke tatt så mye bilder i det siste, som gjør at jeg ikke har blogget. Skal prøve å bli bedre!
Må linke de bloggene som deltok i linkerunden for ganske lenge siden også, har helt glemt av det!! 


-Hva synes dere om bildene? 

Må ha en fin fredag videre!


06.04.2013

bilde
Har ikke blogget på lenge, men siden jeg står opp klokken 6, og ikke kommer hjem før i 4-tiden, er ikke det så mye jeg orker etter det. Ikke alltid det er like gøy å gå ut med en gang man kommer hjem for å ta noen bilder, så blogge.. Men kan prøve når jeg har tid! 

I dag våknet jeg opp til mye snø utenfor vinduet, kan ikke det ta slutt snart? har lyst på sommer og sol!!

-Noen andre som lengter etter sommer?
-Hva syns du om bildet?
 

Last day

Siste dagen i påskeferien... Kjenner at jeg gruer meg til å stå opp klokken 6 igjen.. Men fortsatt ganske sykt å tenke på at neste ferie er sommerferien! 


-Hva syns du om bildene?

Unblogged

 


-Hva syns du om bildene?

Aalesund

 I dag var jeg med familien min til Aalesund en tur. Vi var på atlanterhavsparken, fjellstua og til slutt spiste vi pizza på peppes. Fikk også holde en slange som jeg har lyst til lenge! hihi

-Hva har dere gjort i dag?

Hvilket bilde likte du best?
Sorthvitt eller farger?

Har forresten tenkt å lage ett innlegg om fototips/innstillinger, noen som er interesserte?

Skjærtorsdag

 

Nå sitter jeg og Embla og slapper av på denne herlige morgenen. I dag skal vi kanskje gå en tur med Lotta (hunden min på bildene), så skal vi bare slappe av og kose oss! Kanskje vi tar noen nye bilder også! :D 


Dere må ha en fin dag videre lesere!

Lik gjerne min facebook side HER for flere oppdateringer og bilder!! 

Happy Tuesday

 

Etter at jeg kom hjem fra kjærsten min i går, logget jeg på blogg og fikk sjokk! Hadde fått 21 nye kommentarer fra dere, pluss litt over 100 lesere! Dette er kanskje noe som skjer hver dag med dere, men ikke med meg! Ble kjempeglad, utrolig gøy å høre deres komplimenter på bildene mine! Dere skal alle få kommentarer tilbake, men det kan ta litt tid, men jeg lover! :) Skal også få prøve å tatt noen nye bilder i dag. Har også fått litt spørsmål i det siste, så kan lage ett innlegg der jeg svarer på de :) 

Ha en nydelig tirsdag videre! 

-Hva skal dere i dag?
-Hva syns du om bildene?

Close

 


Canon EOS 650D + 50mm 1.4 USM + 10+ makrofilter

Ble veldig fornøyd med desse bildene!

-Hva synes du? 

20.03.2013

 

Akkurat nå skriver jeg på ett refleksjonsnotat som skal innleveres med en filmoppgave vi har laget på skolen! Refleksjonsnotat er noe av der kjedeligste jeg vet om, men må man så må man.. Litt positvt siden jeg får forklare om man har gjort litt feil da. Jeg fikk oppgaven å lage filmplakaten, kanskje jeg kan vise dere når vi har levert inn prosjektet. 
Ellers har vi matteprøve som sagt på fredag, gruer meg.. Men vi har heldigvis ferie etterpå skolen!!!


Tenkte jeg bare måtte oppdatere bloggen litt! Skal prøve å ta mye bilder i påsken! 

Ha en fin dag videre

Blue

bilde


Tatt med 50mm og makrofilter!

-Hva synes du?

Vårfølelse

bilde


Fredagsfølelse! Har vært sol i hele dag, herlig! Fortsatt utrolig kaldt, men skal ikke klage!
I dag fikk vi vafler og kake med læreren vår, så den siste timen bestod av spising og chilling. Kjempegreit, hihi!

Senere i dag skal jeg bare slappe av, men tenkte å begynne på ett gratisdesign! Har begynt å skjønne meg litt på HTML koder og slikt. Har ett nebulagratisdesign på lur, men vil prøve meg på å lage ett helt enkelt ett. Noen som er interesserte?

Og forresten, gratulerer med kvinnedagen, jenter! 

-Synes om bildene?


My dog

bilde


Noen bilder av Lotta, hunden min! Hun er av rasen mops til de som lurte! :) Får aldri nok av å ta bilder av henne, hihi!

Har du hund? Likte du bildene?

04.03.2013

bilde


Canon 650D - 50mm 1.4 USM


Har ingenting annet å vise dere i nuet, så slenger med desse to bildene! 


Likte du bildene?

03.03.2013

bilde

I går tok jeg noen bilder av mamma og venninnen hennes! Koselig å få ta bilder av forskjellige folk. Er veldig glad i å ta portrettbilder!

-Hva gjorde dere i går?

2. mars

bilde


Deilig å stå opp sent i dag! I dag skal jeg bare slappe som vanlig... Drittvær ute, håper det blir vår snart! Hadde egentlig tenkt å ta noen nye bilder ute, men det frister ikke i regnet..

-Sort hvitt eller farger? 

FredagHar vært en fin fredag! I morgen er jo det lørdag, så da tenkte jeg å ta noen nye bilder ute, om været er lovelig.. Tenkte å søke opp inspirasjon på nettet nå! 

Hva skal du i kveld?  

Sommer

bilde

//Mine bilder fra sommeren 2012

Gleder meg sånn til sommeren kommer! (Kanskje) bedre vær, at mye bilder og reise! Gleder meg bare enda mer når jeg ser ut... Det snødde nemlig i går!

Gleder du deg til sommeren? 

Words


Er ikke så glad i å lese bøker, men var litt kreativ med fotografering i går! Hihi

 

I dag har vært en ganske chill dag! Vi har meko, fritime og produksjon på torsdagene. Elsker torsdager!! Jeg, Embla og Mathilde var på glitter og kjøpte oss noen kjempekule solbriller! Resten av skoledagen så vi en film. Nå skal jeg bare slappe av, og så dra på jazzballet :)

Synes om bildene da?  

Moon

Syns om bildet?

Upubliserte bilderNoen bilder jeg ikke hadde lagt ut... Synes? 

I dag ble forresten Harlem Shaken til klassen vår lagt ut av Sunnmørsposten!!! Vi har passert 2000 views, awesome!  

25.02.2013
Var ute og tok noen bilder i går? Synes?

SøndagSøndag, og siste dag i vinterferien.. Gruer meg til å stå opp klokken 6 i morgen!Men det er heldigvis ikke lenge til påskeferie! -Hva syns du om bildene? 

Ice
Hva syns du om bildet?

22.02.2013Er absolutt ikke flink til å skrive noe her! Hva skal jeg skrive liksom?"I dag var jeg ute og tok noen bilder fordi det var sol ute (for en gangs skyld)"Hva syns du om bildene?

FrostVar ute å tok noen bilder av den fine frosten ute. Hadde egentlig noen bilder til, men de fikk jeg selfølgelig ikke laste opp... 
Har ikke blogget mye, men det er vanskelig å ta bilder når det bare er mørkt ute. Reiser til skolen klokken 7 og da er det mørkt. Kommer igjen ca. klokken 4, og da er det også ganske mørkt... Ikke så gøy, så da må jeg bare vente til det blir lyst ute igjen. 

Har forresten tenkt på å lage en egen side på facebook, der jeg legger ut bildene mine.. Men er enda usikker, siden jeg kan lage den senere når jeg har tid til å ta nye bilder og sånt... Deler den vertfall på bloggen om det blir noe av.God jul!

Følte for å poste noen julebilder, høy ISO på dem, I know.... Men synes de ble litt pene fordi om da :D

God jul alle! 

Run

Svarthvitt - Lotta
04.11.12
Foto - MåneCanon EOS 400D  /   70-300 mm   /    f/5.6 

Farger

Never lose hope.Bare noen tidsfordriv på en lørdag... 

Foto - dråper

Foto - CupcakeGamle bilderFant noen gamle bilder jeg tenkte jeg kunne poste. Alle bildene er tatt med Canon EOS 400D, og med objektivet 50mm f/1.8 USM


Foto - FløSvarthvittSiste dag i høstferien11.10.2012


World

10.10.2012
Var ute og tokk noen bilder av hunden min i dag. Er ikke hun søt vell? :)


Foto - ScreamCanon EOS 400D   -    50mm   -   Selvprortrett (Stativ og fjernutløser)

Ting vi aldri vil gi slipp på
Girly


HøstFølte for å gå ut å ta noen høstbilder, høsten har jo så mange fine farger!

Foto - BlomsterCanon EOS 400D - 50 mm -  f/1.4 USM

Foto - black and white

 Canon EOS 400D         f/1.4 USM          Bildet er tatt i Kremmergården i Aalesund

Foto - Lilla BlomsterCanon EOS 400D      /         50mm f/1.4 USM        /     Bildet er tatt på Sankthansaften

Foto - SolnedgangCanon EOS 400D     |     18-55mm     |  Bildet er tatt på Polen/Tyskland turen i 10ende klasse

Foto - Converse


           Canon EOS 400D      |          50mm  f/1.4 USM     

Sommer

Foto - Togbane i Auswitch
Canon EOS 400D    |    18-55mm    |      Bildet er tatt i Auswitch konsentrasjonsleir..

Bilder - Kutoppen

Bildene er tatt på Kutoppen i Kristiansand Dyrepark :-)Sommerbyen

Foto - Sofia


Canon EOS 400D     |      50mm f/1.4 USM      |   Bildet er tatt i Fårrup Sommerland i Danmark

Foto - FlammerCanon EOS 400D   |    50mm  f/1.4 USM     |    Bildet er tatt på Sankthansaften

Sara Helen Haram

Hei! Nå har du klikket deg innom min blogg. Jeg blogger for det meste om fotografi. Jeg elsker å ta bilder, har holdt på med fotografi i ca.4 år nå. Ellers går jeg andre året på Medier og kommunikasjon. Om det er noe annet, så er det bare å spørre! Kommenterer som regel alltid tilbake!FØLG MEG

hits