Font

God morgen!

 


God morgen! 

Våknet sånn ca. klokken 8 i dag, fikk ikke til å sove mer.. Sykt irriterende, tenker at jeg er vandt til å stå opp klokken 6, så jeg står opp tidlig å feriene og helgene også.. Det er vertfall sol ute, igjen! Er så herlig med vårfølelse. Snøen smelter også forhåpentligvis bort også snart. I dag skal jeg bare slappe av og være med kjærsten min. 

-Hva skal dere i dag? 
-Synes om bildene?Påskeferie

 
I går var jeg på en kjempekjekk tur til til moa med min kjekke venninner! Vi feiret påskeferien med en god pizza på Dolly Dimples, etterfølgt av litt shopping. Er så glad for at jeg kom på vidergående og fikk endelig en vennegjeng som jeg kan være meg selv i! Det er jeg utrolig takknemlig for.

I dag skal jeg i selskap til de kjekke søskenbarna mine som ble 2 år på torsdag! Skal ta med meg kameraet, så får jeg sikkert knipset noen søte bilder av dem, de er jo så herlige! Ellers skiner solen ute, deilig med vårfølelse! :)Ha en fin dag videre!


 

Snart ferie

Kjenner jeg gruer meg til denne uken som kommer! En matteprøve, sikkert gruppesamtale med karakter og innleveringer av en dokumentarteaser og refleksjonsnotat på den.. Alt på en uke, veldig stressende! Kan hende jeg ikke blogger så mye, men skal prøve vertfall. Kanskje jeg lager en video i påskeferien, en film der jeg viser hvordan jeg lager en header i photoshop, der jeg spoler opp på en måte?
Men er glad for jeg går media da, viss jeg hadde gått studiespesialiserende hadde jeg kanskje hatt det slik hver uke. Har heldigvis påskeferie etterpå, så det skal bli deilig! Skal prøve å ta mye bilder og blogge! Skal også til beste Embla og overnatte, så skal vi kikke rundt i butikker! Gleder meg!!


-Hva synes du om bildene?
-Gleder du deg til påskeferie?
 

12.03.2013

bilde

Enda en dag der jeg var borte fra skolen.. Ikke gøy å være syk! Utrolig kjipt, men jeg skal heldgvis i morgen!

I dag fikk jeg noen nye filtre, en reflektor og nytt (endelig) minnekort! Gleder meg til jeg får bruke det skikkelig. Kan sikkert vise dere en dag! 

-Hva synes du om bildene?


They don't know how strong you are

Sara Helen Haram

Hei! Nå har du klikket deg innom min blogg. Jeg blogger for det meste om fotografi. Jeg elsker å ta bilder, har holdt på med fotografi i ca.4 år nå. Ellers går jeg andre året på Medier og kommunikasjon. Om det er noe annet, så er det bare å spørre! Kommenterer som regel alltid tilbake!FØLG MEG

hits