DIV

14.03.2013

bilde


I dag var vi på Strandafjellet med skolen! Står ikke på ski, så det var litt kjedelig. Men hallo! kjekkere enn vanlig skole da! Tok ikke så mange bilder, typisk ass.. 

-Hva har du gjort i dag?  

Vi er i avisen!

bilde

Jeg og Lotta er i avisen! Venninna mi Katrine jobbet der i arbeidsuken, og bestemte seg for å skrive litt om meg og Lotta! Kjempekoselig :) Avisen kom ut i går. 
Og til alle som tror at jeg går andre-året på vidergående: Katrine skrev feil, haha! Har ikke hoppet opp ett år nei, hihi. 

Verdens søteste


Kjøpte verdens søteste mobildeksel! Helt forelsket i det, hihi
Dårlig blogging..

Går dårlig med denne "bloggingen" min... Har mye skoleprosjekter som jeg bruker en del tid på i både ukene og helgene, så det blir minimalt tid til andre ting.. Har lite inspirasjon også for tiden, og det irriterer meg. MEN det er snart jul, og da bruker både inspirasjonen og tiden å bli bedre. Har hatt en lydoppgave på de siste 2 ukene, i tillegg til mediekommunikasjonprøve, innlevering i norsk og en engelsk tale som vi skal ha på tirsdag. Grurer meg noe sinnsykt egentlig. HATER presentasjoner, og når den skal være på engelsk, så er det jo 1000 ganger verre. 

Skal forresten starte på en fotooppgave på skolen snart, som jeg gleder meg til! Oppgaven høres kjempegøy ut, så kanskje inspirasjonen kommer tilbake da...?

Har også laget bloggdesign til Embla! Du kan se det med å trykke innpå bloggen hennes HER . Ble fornøyd, kanskje jeg begynner å lage gratisdesign når vi lærer mer om HTML koder på skolen.. Hvem vet? :) Håper jeg får igjen blogglysten til jul da..!

Rosa sløyfe

Har fått en rosa sløyfe i sidebaren på bloggen for å spre budskapet om brystkreft. Få en rosa sløyfe du også, HERDagene på MediaHeisann! Lenge siden jeg har lagt ut noe her, jeg vet.... Men mesteparten av tiden min går ut på skole, og etter slapper jeg som regel av, og gjør lekser da. Liker meg kjempegodt på skolen forresten! Blitt glad i mange i klassen min allerede, herlig gjeng! Dagene går utrolig raskt egentlig. Kontaktlæreren satt forresten på "Gangnam Style" midt i timen en dag, hahah! Stas.

Kan prøve å poste flere innlegg fremover, men været er sinnsykt dårlig også. Går liksom ikke..

Ellers kan jeg vise noen bilder som har blitt tatt på skolen så langt; hahah, nestenberøringHeheh. meg, Even, Hanne og Kristina


Ekorn! Tobias, Embla og megEmbla, Hanne og meg 

Sara Helen Haram

Hei! Nå har du klikket deg innom min blogg. Jeg blogger for det meste om fotografi. Jeg elsker å ta bilder, har holdt på med fotografi i ca.4 år nå. Ellers går jeg andre året på Medier og kommunikasjon. Om det er noe annet, så er det bare å spørre! Kommenterer som regel alltid tilbake!FØLG MEG

hits