Blogg

Nytt design til Future og meg selv!
I det siste har jeg hatt litt tid siden jeg har fått høstferie, og da har jeg laget nytt design til både frida (future.blogg.no) og meg selv! Frida sendte meg en mail og spurte om jeg kunne lage, så jeg tenkte hvorfor ikke? Har lært diverse koder og slikt på skolen, og nå føler jeg at jeg får til HTML og CSS ganske bra. Frida ville ha ett lyserosa design med meny og slikt, så da fikset jeg det. Er litt usikker på om jeg skal lage til flere om noen vil ha, eller om jeg skal begynne å ta betalt når jeg har tid.. Det tar meg nemlig litt tid og slikt på å lage ett design, så jeg vet ikke helt ennå.

Ble veldig fornøyd med resultatene til slutt, men noen ting på mitt design på endres på da. 

 - Hva synes du? 

#bloggdesign #HTML #CSS #design

My angel

 ♥♥♥♥

-Hva syns du om bildene?01.10.2012
Canon EOS 400D - 50 mm - f!.4

Bilder fra Briksdalen

Hei! 

Klassen min (eller den klassen jeg gikk i..) var på klassetur til Briksdalen før sommerferien. Utrolig nydelig plass, med flott utsikt over grønn natur og en sjø. 
Vi gikk også opp til selve breén, og dro med båter for å se nærmere på breén. Tok vel mest bilder av natur..-Sara  

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Sara Helen Haram

Hei! Nå har du klikket deg innom min blogg. Jeg blogger for det meste om fotografi. Jeg elsker å ta bilder, har holdt på med fotografi i ca.4 år nå. Ellers går jeg andre året på Medier og kommunikasjon. Om det er noe annet, så er det bare å spørre! Kommenterer som regel alltid tilbake!FØLG MEG

hits